Călătoria mea din primăvară în Patagonia a cuprins Argentina și Chile și, evident, am explorat nu doar natura și orașele de la capătul lumii, ci și scena culinară. Așa că acum revin cu ce să mănânci în Chile.
Deși îmi făcusem o listă lungă de preparate pe care să le încerc, având în vedere că marea majoritate a timpului din Chile am petrecut-o în parcul național Torres del Paine, unde mâncarea era prestabilită, fie meniu fix, fie un fel de împinge-tava, toate cu preparate internaționale clasice, de la pui la cuptor cu cartofi, la somon cu orez sau sandvișuri, nu am apucat să îmi explorez prea tare opțiunile salvate. M-am bucurat însă de fiecare pahar de vin cabernet sauvignon, spre deosebire de malbec-ul argentinian, am mâncat destul king crab care mă încântă mereu, și am descoperit sopapillas, niște turtițe de porumb de la street food.
Despre părerile turistice chiliene, revin cu altă ocazie. Până atunci vă las cu vlogul despre ce să mănânci în Chile.