EU

andra ilias-andrei nemirschi (2)La prima vedere ai zice că sunt o blondă cu ţâţe mari. La a doua vedere… ai observa că sunt mai mult şatenă (mai ales dacă nu e vară) şi că nici ţâţele nu sunt chiar atât de mari… Iar a treia vedere te las să o descoperi singur. Scroll down!

 • În prezent sunt freelancer în comunicare pentru business-urile din zona de horeca, după câțiva ani ca redactor la revista Trends HRB, o revista din nișa horeca, iar înainte am activat vreme de 16 ani în presa glossy pentru bărbați.
 • Am absolvit facultatea de psihologie, plus nişte diverse şcoli postuniversitare şi am o specializare în hipnoterapie şi una în regresia în vieţile trecute.
 • Am reuşit la sfârşitul lui 2011 să deschid Le Cabinet, „afacerea” mea de suflet, pe care vreau să o cresc atât cât îţi permite o practică solitară.
 • Sunt mofturoasă, mereu nemulţumită, dar foarte simpatică. Totul e să reuşeşti să mă cunoşti. Dacă îţi dau eu voie.
 • Când nu scriu și organizez eveniemnte, când nu prestez la cabinet sau la sală ori pe la mondenități, gătesc (și mănânc), citesc, mă uit la filme, ies cu prietenii şi alte chestii pe care la fac oamenii normali şi tineri.

Dacă aveți chestii de zis, mă găsiți la mailul: andrailias@gmail.com.

2 Comments

 • Buna draga Andra,
  Numele meu este Valentin ELIA cetatean de origine romana dar actualmente de nationalitate germana si vazandu-ti realizarea, (am vazut un material televizat despre MIORITIC & Co.)
  si m-am gandit sa-ti propun sa deschidem o bacanie si la…München !! Ce pärere ai ?? Astept o perioada sa treaca aceasta Pandemie si sa vin la Bucuresti sa ne cunoastem si sa discutam despre acest proiect ( daca te intereseaza!!??) si de ce nu, ??…sa punem pe picioare si-o filiala in München ! Cu prietenie Val

  • Buna ziua! Mioritic & Crosta este doar un client pentru care am scris un articol. Nu am nicio legatura cu ei. Si nici nu sunt interesata de afaceri. Daca doriti, intrati pe site-ul lor si luati legatura direct cu ei. Multumesc de propunere.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.