Micile plăceri

Pe lângă ceea ce mă pasionează în mod special (călătoriile și mâncarea), mai sunt mici amănunte care îmi fac viața frumoasă. Așa că le-am reunit aici, în această categorie.

Când îi chinuie talentul este despre artă. Scriu rar, atunci când un artist sau vreo expoziție îmi atrage atenția, dar scriu cu drag despre acele imagini.

Celuloid este despre filme. Nu ajung la cinematograf atât de des pe cât mi-aș dori. Și atunci nu toate filmele mă impresionează. Dar atunci când am ceva de zis despre un film, o fac printr-o postare în această categorie.

Celuloză este despre cărți. În general romane pe care le citesc. Încep să citesc multe cărți. Pe unele le abandonez destul de repede pentru că nu îmi trezesc interesul. Pe altele le duc până la capăt, dar nu mă impresionează. Iar despre restul, scriu aici.

Niuzuri este despre noutăți. Atunci când ceva se lansează și consider că merită anunțat, o fac și eu. Aflați aici despre campanii, petreceri, evenimente sau lucruri proaspăt deschise.

Trend este despre fashion. Îmi place moda, dar nu mă pasionează. Răsfoiesc cu plăcere reviste de profil și îmi mai arunc câte un ochi pe instagram, dar nu sunt o autoritate în domeniu. Nu sunt la curent cu tot și nu sunt un blogger de fashion. Dar din când în cânt mai apare ceva ce merită comentat. Așa că aici despre asta vorbesc.