Păreri

Așa cum zic și la primul contact cu acest blog, andrailias.ro este în primul rând un blog de păreri. Nu spun că adevărul meu este adevărul absolut, ci că așa văd eu lucrurile. Iar această categorie este mai multe decât celelalte despre acest lucru.

În categoria chestii-trestii veți găsi toate tâmpeniile care îmi trec prin cap și pe care nu reușesc să le încadrez în alte părți. Scriu despre sporturile pe care le practic, evenimente pe la care ajung, despre lucruri care îmi atrag atenția și orice alt avion care se încurcă între cei 2-3 neuroni ce se chinuie să facă sinapse în capul unei blonde.

În categoria profunde lucruile se complică și mai mult. Adică aberațiile pe minut se înghesuie și mai tare. Sunt chestii la care mă gândesc uneori, care mă frământă, care îmi atrag atenția, de multe ori legate de sex, dar nu numai. Nu scriu prea des în această categorie, însă atunci când o fac, e profund!

Nervozări este o categorie în care sper să am cât mai puține postări, în primul rând pentru sănătatea mea. Dar se mai întâmplă să fie lucruri de care mă lovesc și care mi se par atât de revoltătoare, încât simt nevoia să vorbesc despre mele, mai mult decât o salbă de înjurături printre dinți.

Testate, după cum îi spune și numele, este o serie de recenzii a diverselor produse sau servicii pe care le testez, unele sub formă de advertorial. Găsiți aici articole despre sport, gadgeturi, alimente sau spa-uri.