călătorii

CITY BREAK LA TINE ÎN ORAȘ

radisson blue bucharest

Prin natura meseriei, ajung în tot felul de hoteluri mari din București la evenimente ce se desfășoară acolo. Iar Radisson Blu Bucharest este în topul preferatelor mele pentru designul său (am aflat că tocmai ce sunt pe cale să înceapă lucrările de redecorare, așa că mă întreb dacă o să mai rămână în top). Cu mulți ani în urmă (mai precis 10, observ acum din link) am și avut ocazia să petrec o noapte acolo, tot în cadrul unui eveniment.

Așadar, ținând cont de toate acestea, normal că m-am bucurat de invitația pe care am primit-o de a lua parte la primul content camp (așa l-au denumit ei, eu nu fac decât să citez) din horeca ce a avut loc weekendul trecut.

radisson blu
Trupa de activități cultural-recreative

Alături de alți 10 participanți ne-am adunat după check-in în executive lounge, acel spațiu retras pe care hotelurile de 5 stele îl au pentru clienții business, unde aceștia pot vei să lucreze, să se relaxeze și să bea câte ceva pe timpul zilei.

radisson blu bucharest
Ce, vi se pare că ar fi ceva în neregulă cu această poză?

După prezentările echipei (deși majoritatea ne știma deja de ani de zile), dar și a hotelului, ne-am reunit în formulă aproape completă la piscina exterioară pentru câteva ore pe șezlonguri, un cocktail-două și niște poze. De fapt, laitmotivul acestui weekend la Radisson Blu Bucharest l-au reprezentat pozele. Multe. Cu mâncarea, cu noi, cu locurile.

Seara ne-am petrecut-o în cadrul unui prograssive dinner, adică o cină care ne-a purtat prin toate restaurantele hotelului. Aperitivele ne-au fost servite la Caffe Citta. După care ne-am mutat la Ginger Sushi pentru câteva role garnisite cu foiță de aur și ceva sashimi. Felul principal l-am gustat în Prime Steaks and Seafood, pentru ca să încheiem masa la Sharkia, cu un desert de inspirație orientală.

caffe citta
Ce foița mea de aur?!

Și pentru ca totul să se digere mai bine, ultima oprite a serii a fost la barul central din lobby, acolo unde fiecare și-a primit cocktailul corespunzător zodiei din meniul Mixtrology.

cocktail
Îmi contemplam cocktailul pe bază de whiskey pe care barmanul l-a pregătit pentru zodia Leu.

După noaptea petrecută în camerele hotelului, ne-am reunit la un mic dejun copios (eu până la cină nu am mai mâncat) și apoi la ședințele foto desfășurate în cele două apartamente importante ale hotelului, cel royal și cel prezidențial, care, de altfel, este și preferatul meu.

radisson blu bucharest
Prea era frumos aranjat patul din apartamentul royal ca să nu îl pângărim noi un pic…

Am plecat acasă după prânz ca și când aș fi fost undeva, într-un city break. Tare e că eu chiar cunosc un cuplu bucureștean care pentru sănătatea relației alege să petreacă periodic câte un weekend în câte un hotel din oraș. Tocmai pentru fun-ul acțiunii.

Acestea fiind zise, mă întorc la supușii mei!

1 Comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.