Bunătăți din 5' în 10' decadenţa gustului Video

FETTUCCINE CU SOS DE IAURT ȘI CEAPĂ PICANTĂ

fettuccine cu iaurt

Toată lumea se laudă că știe să facă paste. Și până la urmă de ce nu s-ar lăuda? Pentru că sunt cele mai simplu de făcut: pui pastele din cutie la fiert, torni un sos, eventual pui ceva proteină și niște parmezan și gata.

Însă dacă vreți să impresionați cu pastele făcute, e nevoie de ceva mai mult decât un sos de la borcan. Așa că m-am gândit să vă propun o rețetă ușoară și rapidă, dar de mare efect. Bine, nu știu cât de potrivită este pentru o întâlnire romantică, având în vedere că are usturoi, însă dacă mâncați amândoi, nu se mai simte, nu-i așa?

Deci paste, fettuccine de data asta, cu sos de iaurt cu usturoi și arome orientale. Adică sosul te poartă pe malurile orientale ale Mediteranei, iar garnish-ul de ceapă călită cu boia iute dă personalitate felului. Și pătrunjelul de deasupra îi dă prospețime, indiferent de anotimp.

Puteți să faceți rețeta cu orice fel de paste, nu doar cu fettuccine, și, în egală măsură poate fi făcut cu paste proaspete sau uscate, însă la acestea de pe urmă este nevoie să le fierbeți mai mult și, deci, depășiți un pic cele 10 minute cu care mă laud în această serie.

PS: este o rețetă pretabilă și lacto-ovo-vegetarienilor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.