Mereu m-am dat în vânt după trufe, încă de pe vremea când la noi nu le găseai în orice piure la bistroul din colțul străzii. Între-timp ele au devenit mai accesibile, s-a descoperit că și România este bogată în trufe, așa că au apărut ca ingredient în diverse preparate, inclusiv în c ele de mic dejun.
Săptămâna aceasta am ajuns la Refresh Social Bar, un local nou deschis în Floreasca, pentru a încerca omleta lor cu trufe, dar recunosc că nu m-am putut abține să nu îmi înfig un pic furculița și în Croque Madame-ul lui Ghazaleh, o versiune deschisă și pusă pe un croissant, în loc de clasica pâine-brioșă.
Acum, însă, o să vă las cu filmarea de la Refresh Social Bar și povestea despre trufe, pentru că am de despachetat bagajul din weekend, weekend pe care l-am petrecut la castel, dacă tot vă spun că îmi doresc să închei anul royal… (asta vedeți în video, cât despre weekend-ul la castel, revin zilele viitoare)