decadenţa gustului

CUM SĂ ÎȚI FACI PROPRIUL SMOOTHIE

Da, mănânc toate prostiile, ador tocăturile, prăjelile și dulciurile. Dar, în același timp, caut să îmi balansez cumva dieta și cu mâncare sănătoasă și, mai mult de atât, mă simt foarte mândră de mine după fiecare masă corectă. Sau după fiecare smoothie pe care îl savurez. Pentru că în general sunt savuroase. Mai ales dacă îmi fac singură combinația.

Așa am făcut și sâmbătă când am fost invitată de cei de la Sloop să îmi prepar propria rețetă de smoothie și, dacă am noroc, va ajunge și la raft. La Atelier Fresh din cadrul Mega Image Concept Store a avut loc în weekend, timp de două săptămâni, Sloop Yourself, o acțiune în care puteai să îți prepari propria combinație de juice sau smoothie. Eu am mers pe varianta de smoothie pentru că mi se pare mai consistentă, mai cărnoasă, mai corpolentă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe mine m-a asistat Andreea Crăciun, adică Andie, blogger culinar vegetarian și fotograf de mâncare, care mi-a sugerat câte ceva, dar tot ca mine am făcut. Așa că am „smuticit” în blender pepene galben, ananas, spanac, mure și lapte de cocos. Culoarea nu a fost cea mai minunată (părea înghețată de cacao topită), dar gustul a ieșit delicios și plin de nutrienți și fibre.

Până la sfârșitul lunii, când va fi anunțată rețeta clientului câștigător, dintre toate cele 180 strânse în cadrul acțiunii, vă las cu rețetele deja consacrate de la Sloop și eu mă duc să îmi mai bag o smuticeală și acasă.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.