Recunosc, nu sunt cea mai mare fană andive. Dar există variante în care le fac să fie mai plăcute. Cum ar fi aceste andive umplute cu o cremă de brânză și bacon.
Andivele sunt proaspete și crunchy, crema făcută din brânză cu mucegai și smântână este, după cum îi spune numele, cremoasă. :) Iar bacon-ul „prăjit” la microunde, este crocant și dă textură întregului preparat. Și mai avem ceva, o întreagă combinație de gusturi: păi e amărala andivelor, gustul dulce-picant al cremei de brânză și cel sărat al bacon-ului. Și uite cum, cu niște andive umplute satisfacem toate papilele gustative.
Preparatul ăsta îmi place pentru că, în afară că e ușor de făcut, este și versatil. Se poate pune pe post de antreu, pe post de masă light, chiar dacă e sățios, sau pe post de mâncare pentru petreceri, pentru că e aspectuos și fun. Pentru că am stabilit deja că este gustos.
Acestea fiind zise, vă las cu rețeta de andive umplute de mai jos.