Bunătăți din 5' în 10' Video

ANDIVE UMPLUTE CU BRÂNZĂ ȘI BACON

Recunosc, nu sunt cea mai mare fană andive. Dar există variante în care le fac să fie mai plăcute. Cum ar fi aceste andive umplute cu o cremă de brânză și bacon.

Andivele sunt proaspete și crunchy, crema făcută din brânză cu mucegai și smântână este, după cum îi spune numele, cremoasă. :) Iar bacon-ul „prăjit” la microunde, este crocant și dă textură întregului preparat. Și mai avem ceva, o întreagă combinație de gusturi: păi e amărala andivelor, gustul dulce-picant al cremei de brânză și cel sărat al bacon-ului. Și uite cum, cu niște andive umplute satisfacem toate papilele gustative.

Preparatul ăsta îmi place pentru că, în afară că e ușor de făcut, este și versatil. Se poate pune pe post de antreu, pe post de masă light, chiar dacă e sățios, sau pe post de mâncare pentru petreceri, pentru că e aspectuos și fun. Pentru că am stabilit deja că este gustos.

Acestea fiind zise, vă las cu rețeta de andive umplute de mai jos.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.