Aș vrea să am povești despre mâncarea mexicană. Dar nu am. Am doar o plăcere de a o consuma. De gătit, nu am gătit prea des. În afară de acest burrito cu avocado și carne de vită pe care l-am făcut de mai multe ori, de burrito-ul vegetarian și nachos cu chestii, plus ceva quesadilla și fajitas cu pui. Ah, era să uit! Și guacamole!
De fapt, da, acum îmi dau seama că am ceva povești cu mâncarea mexicană. Nu așa cum aș vrea, pentru că încă nu am avut ocazia să gust the real thing, sau, mai pe limba lor, la comida verdadera. Dar prima oară am intrat în contact cu ea în urmă cu 12 ani, pe vremea când locuiam într-un cămin multi-cultural în Tenerife. Acolo am învățat de la o englezoaică să fac fajitas și de la o daneză, să fac guacamole.
Pentru restul, am fost autodidactă. Dar mi-ar prinde bine niște cursuri intensive! :D
Până atunci, însă, vă las cu această variantă rapidă și ușoară, ca să nu mai zic și cât e de gustoasă, a unui burrito cu avocado și carne de vită tocată, a cărui rețetă o găsiți în video-ul de mai jos.