niuzuri

HISTORY OF DENIM BY THE DATE. & SMUGGLER

History of Denim este cea de-a noua petrecere the date. Sau, cu alte cuvinte: #thedate9. Este o petrecere care sperăm să facă trecerea de la sezonul indoor la cel outdoor, dacă ne ajută și vremea, și care va fi pe 1 aprilie, fără nicio păcăleală.

Casa superbă, atent renovată, de pe Calea Dorobanților o știu de multă vreme. De fapt, cam de când este magazinul Smuggler în ea. Și, într-o zi, trecând pe acolo, mi-am dat seama că ar fi un loc perfect de party. Prietenii de la Smuggler s-au arătat imediat interesați, așa că am pus de o petrecere împreună. Și avem așa: una bucată monument istoric și una bucată magazin axat pe denim, plus un dress-code foarte accesibil și îndrăgit de toată lumea. Așa că History of Denim era tematica firească de abordat pentru această petrcere.

Și cum la fiecare petrecere încercăm să avem un happening, ceva interesant, dincolo de muzică, băutuă și socializare, de data aceasta happening-ul este dat de faptul că este un sales party, adică în timpul evenimentului se pot și achiziționa produse din colecția nouă, cu un discount de 15% doar pentru noaptea respectivă.

De muzică se va ocupa Sergiu Costache, unul dintre cei mai renumiți DJ ai cluburilor bucureștene, promițând un set cu influențe comerciale, făcut special pentru petrecerea the date, iar pentru decor am apelat la prietenele noastre de la Koon, the koonish girls, care vor avea grijă să transforme și curtea în povestea noastră cu denim.

Casa este mare, spațioasă, iar curtea din față va găzdui furgoneta Prosecco Bar, în vreme ce terasa din spate va fi locul ideal pentru a ieși la o țigară. Asta dacă nu cumva vreți să încercați sistemul IQOS, oferit de partenerii noștri.

În contul brățării de 40 de lei pe care o puteți achiziționa în prealabil (sau 50 lei vineri și sâmbătă), primiți o sticlă din ceea ce a devenit berea mea preferată (eu nefiind băutoare de bere), adică o frumoasă sticlă albastră (cum altfel?!) de Kronenburg Blanc 1664.

De fotografiile de promo s-a ocupat prietenul meu, Mihai Dăscălescu, despre care v-am mai spus pe aici. Și, în caz că vă întrebați cine este al doilea bărbat din pozele noastre, ei bine, el este Cosmin (Kozmo), cel mai tare store manager de care a avut Smuggler parte. Iar ținutele din poze sunt din magazinul Smuggler, evident.

Așadar, ca să recapitulăm: ne vedem sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 22:00 pentru cel mai tare party pre-club din oraș. Detaliile evenimentului, aici. Vă așteptăm cu your best denim outfit și cu cheful de distracție pe post de accesoriu principal. Intrarea se face numai pe bază de brățară, achiziționată de la noi cu 40 lei înainte de ptrecere sau cu 50 lei în zilele de vineri și sâmbătă. History of Denim va avea loc în magazinul Smuggler de pe Calea Dorobanților 16, și nu uitați că va fi o petrecere cu discounturi la vânzare.

#thedate9  #historyofdenim #wearethedate

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.