niuzuri

MAMA E UN CĂLĂTOR TALENTAT

Ză mam iz cul! Şi dacă nu mă credeţi pe cuvânt, puteţi să-mi întrebaţi prietenii. Şi în afară că e cool, e şi foarte talentată. Mi-ar fi plăcut să am talentul ei la desen sau la scris, din păcate nu mă pot ridica la nivelul poignee-ului ei. Vreau totuşi să cred că oi avea măcar un talent care să fie superior abilităţilor ei…

Dar să revenim la mama, că despre mine tot vorbesc! I-a plăcut mereu să scrie, dar în ultima vreme a dezvoltat un adevărat hobby din a-şi concretiza amintirile din călătorii sub forma unor texte mai mult literare decât turistice. Şi pentru că era păcat să mă bucur doar eu de rezultatul final, şi ea de proces, i-am pus o pilă la prietenii mei de la Tuktuk.ro pentru a avea propriul său jurnal de călătorie.

La drum în mediul online a pornit azi, cu primul episod din lungul serial ce va fi Nepalul, după care va urma într-o ordine aleatorie India, Tenerife, Capri şi lista continuă. Doar să fiţi pe fază, pentru că în fiecare săptămână mama vine cu poveşti noi şi amuzante, sensibile, interesante, după caz. Enjoy!

2 Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.