când îi chinuie talentul

PICTORI DE AZI LA BALCIC

pictori balcic

UPDATE: Expoziţia este fabuloasă, dar fătuca aia care e curator, este de la impertinentă la neplăcută, trecând printr-o serie de alte „calităţi”. Aşa că sfatul meu prietenesc este ca dacă vă îndrăgostiţi de vreun tablou (eu m-am de mai multe), vă pot pune direct în contact cu toţi pictorii prezenţi, mult mai simplu şi plăcut.

Cred că v-am mai spus ce dragă mi-e mama cu toate talentele ei! Aşa că nu ratez nicio ocazie să mă mai laud puţin cu ea. Iar azi, motivul de laudă este participarea într-o expoziţie colectivă de pictură şi desen, Pictori de azi la Blacic.

Mama e arhitect, cochetează cu terapiile alternative, scrie printre picături şi, de câte ori are ocazia, mai mult îmboldită de vreo circumstanţă, desenează. Desenează foarte frumos şi sunt convinsă că dacă s-ar pune pe treabă, ar picta la fel de frumos. Din păcate, încă nu are timp să picteze. Mama nu e pictor. Dar asta e doar o titulatură. Pentru că mama e o artistă foarte talentată în esenţă. Aşa că are toate motivele să zâmbească de pe afişul expoziţiei, alături de alţi artişti din generaţia ei, majoritatea colegi de liceu cu ea, acum pictori cu acte în regulă.

Marţi este vernisajul, la care nu vă invit. Nu vă invit pentru că va fi agitaţie mare, multă lume şi veţi rata exact esenţa expoziţiei, emoţia imaginilor. Dar vă invit şi chiar vă rog să vizitaţi începând de azi şi până pe 4 septembrie expoziţia de la Galeria Elite Art, pe str. Academiei 15, în spate la Arhitectură.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.