niuzuri

EVENIMENTELE LUNILOR MARTIE ȘI APRILIE

congresul național

Am decis să combin evenimentele celor două luni într-un singur articol pentru că India și Paște, așa că am lipsit motivat din peisaj și în pare rău că am ratat câteva evenimente interesante.

O să încep cu ce am ratat, ca să scap repede

În primul rând, aniversarea de 10 ani a Kitchen Shop. Pentru că eu cutreieram în tuk-tuk drumurile prăfuite ale Indiei la momentul respectiv, mi-am trimis gașca de bloggeri culinari să mă reprezinte și au făcut-o cum trebuie, deci le mulțumesc.

Tot în India am ratat și o cină eveniment, o călătorie savuroasă prin sudul Franței, concepută și pregătită de Chef Alex Petricean împreună cu invitatul său special Chef Emmanuel Perrodin pentru evenimentul Goût de France/Good France în cadrul căruia peste 5000 de bucătari din întreaga lume omagiază bucătăria franceză. Tema anului: influențele provensale. Am citat din invitație și îmi bag tulpina lavandei în gât de supărare că nu am reușit să fiu acolo.

O altă ratare, de data asta din cauza prostiei proprii (mi-am notat aiurea în program), am ratat un brunch foarte bun cu ocazia zilei femeii la Divan. Sorry, Ghazaleh și Emre!

Și că tot suntem în zona otomană, am mai ratat și un workshop de gătit turcesc, la mustață, doar cu câteva zile înainte de a mă întoarce în țară. Evenimentul era susținut în cadrul Zilelor Culturii Turce în București și predat de Chef Necmettin Erșahin, co-fondatorul Asociației Bucătarilor din Izmir și chef de 46 de ani.

Cumva natural, pentru că „ciorbă” vine tot din turcă, am ratat și deschiderea unei noi Ciorbării, de data aceasta în Pipera.

Am mai ratat un alt workshop interesant despre condimente susținut de prietenul Mehrzad și aniversarea de 10 ani a iaurturilor Olympus.

creators festival

Dar am și fost în câteva locuri!

Cum ar fi întâlnirea dintre bloggeri-influenceri și agenții, Coexistence, o dezbatere despre nevoile ambelor părți.

Am trecut și pe la evenimentul anual Tefal, o mare petrecere cu clătite, la care se adună toată bloggerimea și presa, fie ea culinară sau nu.

Am mers și la petrecerea de lansare a AIM, cea mai nouă agenție de influenceri din România.

Imediat ce m-am întors în țară am fost să gust noul meniu de la The Harp Bakery, în cadrul unui brunch cu colegii bloggeri și influenceri.

După o zi de prăjiturit cu Dr. Oetker am ajuns și la lansarea noului concept Haagen Dazs.

Într-o seară de luni care ar fi putut fi tare plictisitoare am schimbat macazul cu un eveniment foarte gustos, o cină cu tente asiatice organizată de Miele, la care chef Cătălin Petrescu ne-a arătat cât este de simplu să gătești în bucătăria Miele (eu știu pentru că acolo mi-am filmat ultimele episoade din Bunătăți din 5 în 10).

La jumatea lunii aprilie am urcat la prezidiu să vorbesc despre influenceri în horeca în cadrul Congresului Național de Gastronomie și Vin organizat de vinul.ro.

Și ca să rămânem în registrul bahic, o săptămână mai târziu am fost invitată să testez noul meniu de la winebar-ul Wineful.

În duminica Floriilor am ieșit din București pentru a participa la un alt eveniment dedicat instagramerilor, Creators Festival, o zi petrecută în aer liber la Dumbrava Vlăsiei unde ne-am văzut, am socializat, am mâncat și am băut, dar mai ales am făcut poze!

Seria evenimentelor din aceste luni s-a încheiat cu tradiționala petrecere Portobello din aprilie, unde, ca de obicei, m-am întâlnit cu mulți cunoscuți, am socializat și mi-am continuat sezonul permanent de gin & tonic.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close