chestii-trestii

D’ALE VOICULEŞTILOR

Aseară am fost invitată la Euforica, la Femeia Conduce. Subiectele, amestecate, puţin cam talmeş-balmeş, au atins ideea de sexualitate şi problema cancerului de col uterin. Concluzii puţine, dar consistente:
– Campaniile, de orice fel, se fac doar formal în România. Exemplu clar – se face o campanie de informare asupra cancerului de col uterin exact printre persoanele informate (din mediul urban, mai bine zis din oraşele mari, şi dintre cititoarele revistelor de femei!), fără să se atingă problema delicată a celor care habar nu au, cum ar fi persoanele din mediul rural sau din mediile economice defavorizate (hai ca am zis-o destul de politically corect, având în vedere că vorbesc de chestii serioase). Plus că ambasadorii campaniei nu sunt informaţi aşa cum ar trebui. Femeile astea ar trebui să ştie poezia la orice oră şi să o spună şi în somn. Doar că nu prea era aşa. Nici măcar faimoasa plasticiană Dana Jianu, care ştie mai bine să apară pe la tv-uri decât să îşi exercite meseria, nu putea să se exprime coerent, chiar dacă e medic, susţinând că nu e ginecolog, deci nu se pricepe. Excepţie a făcut Sanda Nicola care era foarte bine documentată, probabil din cauza nefericitului caz de cancer de col prin care a trecut.
– Monica Anghel este o femeie de milioane.
– Mi-am schimbat părerea despre Corina Dănilă: este mai simpatică în realitate şi arată mai bine decât la tv.
Ajunsă acasă am decis să-mi închei seara delectându-mă cu emisiunea lui Badea. Şi chiar că m-am delectat. Micul piroman a fost într-o mare formă. Mirceo, aveai autorizaţie de la pompieri? Că s-ar putea să mai pui o amendă la colecţie. Şi cu puţin efort îmi depăşeşti colecţia de pantofi!

1 Comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.