Iată-mă, din nou, cu un calup de patru rețete simple, de făcut în izolare. Am încercat și de data aceasta să am un meniu variat, care să răspundă mai multor nevoi și care să stimuleze papilele cu gusturi din toată lumea.
Așadar, în videoul de astăzi, veți găsi legume verzi, făcute într-un mod asiatic, învăluite de aroma ghimbirului; o supă de lobodă ca la mama acasă (literalmente, făcută după rețeta maică-mii); o tocană de năut făcută ca în Maroc, dar și un pui crocant, gătit într-un mod mult mai sănătos decât puiul prăjit.
Iar aici găsiți setul anterior de rețete simple și rapide, pe care le puteți încerca în izolare, dar nu numai.
Chiar dacă am o vârstă când mulți spun că „știu”, eu consider că poți învăța și aplica la orice vârstă. Mi-a plăcut ce am văzut la emisiunea „neața cu Răzvan și Dani, în interviul cu Duță! Ceva proaspăt, încântător prin cromatică și sigur, gustos! Mulțumesc!
Mersi mult!
Arata foarte bine si fac pariu ca sunt si foarte gustoase!