decadenţa gustului Video

PATRU REȚETE SIMPLE DE FĂCUT ÎN IZOLARE – PARTEA 3: PORUMB, LINTE, CARNE, DESERT

musaka

Revin cu un nou set de patru rețete simple de făcut în această perioadă. Și, ca și până acum, am încercat într-un calup să cuprind mâncăruri pe toate gusturile și nevoile alimentare, de la cele pentru vegani, cum ar fi lintea marocană, la cele pentru carnivori ca mine, cum ar fi musakaua cu care am crescut de la mama.

Și că tot veni vorba despre ea, mama avea două tipuri de musaka, cumva clasica grecească spartă în două variante. Era pe de o parte asta, cu cartofi și carne tocată, iar pe de alta era cea făcută cu felii de vinete prăjite, puse în straturi împreună cu brânză și roșii.

Dar să nu uităm de minunatele chifteluțe de porumb, foarte ușor de făcut și geniale pentru o gustare.

Iar în final, vă invit să încercați varianta mea de cheescake. Rețeta de bază este cea clasică, însă aromele sunt modul meu de a mă bucura de gusturile care îmi plac atât de mult. Așa că am creat un cheescake de inspirație indiană. Untul pentru blatul de biscuiți l-am infuzat cu ceai negru, iar compoziția de brânză am aromatizat-o cu condimentul tea masala, cel folosit pentru ceaiul indian.

Deci vă invit să urmăriți rețetele video pas cu pas de mai jos.

Primul set de rețete este aici.

Al doilea set de rețete este aici.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.