niuzuri

EVENIMENTELE LUNII NOIEMBRIE

evenimente

Oh, dar ce noiembrie plin a fost!

S-au adunat tot felul de evenimente care mi-au umplut zilele și de care m-am bucurat alături de cunoscuți și oameni dragi.

Cele culinare

La Courtyard by Marriott am ajuns pe la începutul lunii la evenimentul de anunțare a restaurantului de la parter, Solt Dining, un loc inspirat de cultura nordică, ce se bucură de noua bucătărie românească, dar unde se servește și mic dejunul zilnic.

Salată cu pipote de rață și piept de rață afumat la Solt Dining

Tot luna aceasta mi-am invitat și eu prietenii la o masă pe care am organizat-o la Ginger Horse Irish Pub, în Pipera, pentru a anunța noul meniu și parteneriatul cu Plita Pescarului, pescăria din Vamă, care acum sfârâie pe plită pești din Marea Neagră și la pub.

Rămânând în sfera irlandeză, s-a deschis un nou Irish Pub în oraș, Shannon, printre cafenelele din spatele Ateneului.

Patak’s a invitat bloggeri de food și încă niște pasionați să pregătească curry-uri indiene, cu sau fără sosurile lor din portofoliu, dar și cu minunatele papadooms, pe care eu le ador.

Și dacă tot vorbim de meniuri noi, să nu îl uităm pe cel de la Red Angus, un meniu american 100%, ce s-a lansat pe la jumătatea lunii.

O altă descoperire culinară a acestei luni este Jolie d’Iris, restaurantul complet gluten free din Cotroceni, locul unde cei cu intoleranță pot mânca liniștiți, dar unde și ceilalți găsesc un meniu suficient de variat.

Și încă o lansare de local mi-a ocupat una din seri, de data aceasta Da Beef, un restaurant de carne, cu preparate inspirate din toată lumea, al cărui artizan este chef Iosif Ștefănescu.

Cu o lună înaintea Crăciunului, hotelul Radisson Blu a dat startul unei serii de brunch-uri festive, care vor culmina cu cel din ziua de Crăciun, brunch-uri la fel de bogate ca de obicei, însă garnisite cu o grămadă de preparate tradiționale, inclusiv câte un curcan imens de fiecare dată.

Luna culinară am încheiat-o cu eterna mea dragoste: cartofii prăjiți. O nouă cartofărie și-a deschis porțile aproape de Piața Iancului, pe Pache, Fry Away, cu ingrediente exclusiv belgiene, inclusiv cartofii, și cu niște sosuri delicioase.

Petrecere în pijamale la the date.

Dar și de altele

Am avut, așa cum se cuvine, petrecere the date. și preview-ul ei, o seară de petrecere în pijamale și apoi dormit acolo, la hotelul Courtyard by Marriott, unde apoi am luat mic dejunul de mai sus.

O altă petrecere pe care încerc să nu o ratez niciodată este Portobello, locul unde se adună oameni mișto și unde este muzică mișto mereu.

Revista Luxury a împlinit 12 ani și a făcut o petrecere cum se cuvine la Palatul Parlamentului, iar tematica sa a fost casinoul.

Aleka și-a serbat blogul cu un girls party la salonul ei preferat, Rouge Nail Bar, ocazie cu care ne-am adunat la o bârfă, o prăjitură fără zahăr, o mani și un coafat.

Cu Aleka la Rouge Nail Bar

Alex Florescu, cel care a dat naștere sălilor de sport Futura Gym, a intrat acum și în online, cu programe de sport și nutriție pe care le puteți accesa pe site-ul său, site lansat în cadrul unei mari petreceri ce a coincis cu ziua lui.

În altă seară am ajuns la o lansare misterioasă, unde aveam să aflu că a apărut pe piață un nou dispozitiv de vapat, cu sau fără nicotină, iar cel fără este cu canabidol. De încercat.

O seară de luni care ar fi putut fi obișnuită s-a transformat într-o petrecere surpriză pentru Ivan Patzakin, care a împlinit 70 de ani și căruia prietenii i-au făcut o petrecere surpriză cu atât de mulți oameni cât să umple întregul Fratelli.

Într-o dimineață am fost invitată la un workshop de marochinărie ținut în atelierul Lyria, ocazie cu care mi-am făcut singură un portfard.

Nu mai fusesem de mult la un eveniment auto, așa că am răspuns prezent la invitația de a vedea în premieră noul VW ID.3, o mașină electrică pe care abia aștept să o conduc în 2020, când va ajunge și în România la drive test.

Dar a fost și o lună culturală, cu Gaudeamus, la care am avut sesiune de autografe în cadrul standului Curtea Veche, împreună cu Joseph Hadad pentru biografia sa, urmată de redeschiderea concept store-ului Diverta din Băneasa Shopping City, un magazin mai mult decât o librărie, ce a îmbrăcat haine noi.

Ați zice că a venit decembrie și ne mai odihnim… ei bine, nu! Probabil ca ianuarie va fi mai liniștit. Vom vedea!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.