niuzuri

MAI BOGAT

andra ilias

M-a amuzat jocul de cuvinte din titlu și l-am ales pentru că parcă toată lumea s-a înghesuit să facă evenimente în lumea mai, înainte de a începe perioada de concedii.

D-alea culinare

La începutul lunii s-a lansat băutura B-Life, o combinație între suc și bere radler fără alcool, în două variante de gust, despre care am scris aici.

În aceeași seară am fugit de la evenimentul respectiv la mini-petrecerea preview pentru aniversarea The Date. 3 ani de când sunt alături de acest brand și sper să nu mă opresc aici. Petrecerea efectivă a fost câteva zile mai târziu pe peluza de la Palatul Primăverii, acolo unde numai muzica oprită de orele târzii i-a urnit pe invitați să plece pentru că părea că toată lumea se simțea foarte bine. Mă rog, nu știu sigur despre alții, dar sigur a fost cazul meu.

În cadrul sezonului România-Franța, care include diverse activități culturale, a avut loc și Salonul de Gastronomie, un eveniment dedicat printre altele și bloggerilor culinari, în cadrul căruia reputați chefi din Franța și Anglia au venit să ne arate tehnici de gătit și să discutăm despre mâncare: chef Alain Alexanian, chef cu o stea Michelin și promotor al alimentației sănătoase, durabile și bio și chef Christophe Geoffroy, care este prezent cu 2 rețete în ghidul Mondial de Gastronomie Larousse. Însă preferatul meu a fost chef Colin Westal, profesor în cadrul școlii Le Cordon Bleu din Londra, un adevărat pedagog.

salonul de gastronomie

Salatele Esiberg au pornit o campanie de promovare a mâncatului sănătos și sustenabil, campanie pentru care au avut un prim eveniment acum în luna mai, dar „ne-au amenințat” că nu o să scăpăm de ei prea repede. Ceea ce mă bucură.

Alexandrion Group a devenit practic cel mai mare distribuitor de băuturi alcoolice din România de când a înglobat și o gama variantă de vinuri. Pentru a ne anunța despre toate acestea ne-au invitat într-un cadru festiv, acolo unde au prezentat gama de vinuri liniștite și spumante, The Iconic Estate.

the iconic estate

Una din terasele frumoase de pe malul Dâmboviței, Moon, și-a schimbat de curând meniul, deci am avut încă un motiv bun pentru a merge acolo la un prnz între prieteni cu paste, pește, vită și mult gin.

Tot în luna mai s-a deschis oficial și Sqare Pub, un pub cu multă bere situat în inima Pieței Unirii, în locul fostului Narghila.

Tot la capitolul deschidere am bifat și Melt by Băneasa Xclusive, situat la etajul 1 în zona de food court a Băneasa Shopping City, unde am avut parte de niște burger cu trufe de-a dreptul orgasmici.

Luna am încheiat-o cu aniversarea de 20 de ani a Jidvei în cadrul unui eveniment mare, la care m-am delectat cu spumantul lor cel bun.

Și restul

Poate cel mai important moment al lunii a fost pentru mine cel în care am aflat absolut întâmplător că am fost nominalizată la secțiunea food pentru ELLE New Media Awards, unde încă mai puteți vota.

Una din cele mai importante petreceri mondene din an are loc în fiecare mai, și anume petrecerea revistei Viva, loc în care se adună toată lumea, se face paradă de ținute și multe poze în diverse locuri pregătite pentru așa ceva. Imediat a doua zi a fost și petrecerea revistei Harper’s Bazaar, la care din păcate nu am putut fi prezentă pentru că eram un pic departe la evenimentul Alexandrion. La fel de emblematic a ajuns și evenimentul Digital Divas, la care anul acesta am ajuns doar seara târziu, la gală, fiind prinsă toată ziua la cabinet.

Și apropo de cabinet, la sfârșitul acestei luni am mutat și cabinetul după 7 ani de funcționare în Timpuri Noi. Acum mă găsiți lângă Biserica Armenească, în zona de oraș vechi, care îmi place atât de mult.

Și pentru că am amintit de Timpuri Noi, să nu uit și petrecerea Portobello care de data aceasta s-a ținut la Biutiful-ul din Timpuri Noi, acolo unde am avut ocazia să mă văd iar cu multă lume mișto.

portobello

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.