Mic dejun în București Video

MILKSHAKE LA MICUL DEJUN DE LA CAFE BOULEVARD

cafe boulevard

Pentru episodul de azi din seria mea de mic dejunuri în București, pe care l-am filmat la Cafe Boulevard, m-am hotărât să vorbesc despre milkshake-uri.

Adevărul e că era unul din produsele mele preferate și în perioada când beam mai mult lapte, îmi făceam adesea acasă milkshake de banane, cel mai frecvent, dar mai erau și alte variațiuni, în funcție de fructele de sezon. Însă în ultima vreme pentru că nu prea mai pot să beau lapte (revin cu povestea asta într-o postare viitoare – of! deja am anunțat două postări ce se lasă așteptate…), îmi ieșise din obicei. Dar lista destul de lungă de milkshake-uri de la Cafe Boulevard mi-a atras atenția și am zis că merită să mă mai delectez cu așa ceva din când în când. Dar și să vă povestesc despre cum a apărut.

Și dacă tot aveam invitația de a lua mic dejunul la Cafe Boulevard, am zis să o scot la masă pe vechea și buna mea prietenă, Maria Filipescu, care stă în zona Tineretului, acolo unde este acest bistro, despre care mi-a zis și ea că îl frecventează. Și odată ajunsă acolo am descoperit că este în lanț cu o altă locație, de data aceasta aproape de casa mea, pe Maria Rosetti. Sau o fi C.A. Rosetti?! Habar nu am… că una e în prelungirea celeilalte, deci tot un drac.

 

1 Comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.