niuzuri

EVENIMENTELE LUNII NOIEMBRIE

noiembrie

Așa cum am început de luna trecută, la sfârșitul fiecărei luni am decis să fac rezumatul evenimentelor (culinare) pe la care am trecut. Și noiembrie a fost o lună plină, recunosc că am mai și sărit câteva, dar am izbândit!

Viroza nesuferită care a circulat la începutul acestei toamne m-a ținut în casă de la participarea la petrecerile revistelor Luxury și Men’s Health, iar alte angajamente nu m-au lăsat să ajung la lansarea meniului nou de la Cucina, dar am povestit despre el aici, la petrecerea revistei Unica, la cea a revistei NG Traveler și la întâlnirile cu bloggerii culinari și influencerii de la restaurantele Emte și Funky.

Noiembrie culinare

Luna a început încă din prima zi cu un mic dejun la Subway care anunța pe această cale Ziua Internațională a sandvișurilor și a continuat cu lansarea unei ediții limitate de vin, Moștenirea de la crama Măcin.

În prima vineri din noiembrie, de 18 ani încoace, se lansează pe piață o altă ediție limitată, de data aceasta de bere, și anume Tuborg Christmas Brew. Anul acesta petrecerea a fost mai restrânsă, însă antrenantă.

tuborg christmas brew

În prima jumătate a lunii mi-am făcut timp să trec și pe la conferința foștilor mei colegi, la Top Culinary Trends.

Deși fusesem la mic dejun la Boulevard Cafe, am zis să încerc și restul preparatelor, așa că am reușit să ajung și la întâlnirea cu bloggeri ce a avut loc aici într-o seară de luni.

În toată luna noiembrie la Hard Rock Cafe ai putut mânca și un meniu românesc, iar una din serile din aceste săptămâni a avut gust de pulpă de rață pe varză cu crocant de mărar prăjit și platou cu mezeluri și brânzeturi românești.

Beck’s și-au lansat și ei o gamă nouă de beri, așa că am trecut pe la eveniment, ocazie cu care am vizitat și Muzeul de Artă Recentă.

Într-una din seri am asistat la un workshop despre rață susținut de Liviu Lambrino (un excelent vorbitor și pedagog, dacă mă întrebați pe mine!) și organizat de Sorin Vlad, despre care voi reveni cu un articol zilele viitoare.

Evident că a fost și The Date, de data aceasta la restaurantul La Vitrine din cadrul hotelului Caro, cu cina aferentă înainte.

Tot la cină am fost invitată și de către whisky-ul Singleton și și-a făcut intrarea pe piață, iar Disaronno s-a îmbrăcat în haine noi și anul acesta, cu ediția limitată de sticlă al cărei design este semnat acum de casa Trussardi.

singleton

Când iarna venise peste noi, eu ajungeam să îmi petrec seara la o cină la palat, lângă un șemineu ce trosnea și cu un meniu minunat pregătit de chef Antonio Passarelli pentru restaurantul Palatului Știrbey din Buftea. 

antonio passarelli

Luna culinară am încheiat-o cu un brunch românesc la Sheraton cu sarmale, cozonac și vin fiert.

sheraton brunch

În noiembrie am mai fost și la…

…La petrecerea Elle, care ca în fiecare an a avut loc la Palatul Parlamentului și a fost un spectacol al ținutelor, cu o tematică de gold-black-sparkling. Nu a fost la fel de spectaculos ca anul trecut, însă personajele din industrie nu au ratat ocazia de a se afișa cu haine remarcabile.

Și pentru că este luna petrecerilor de revistă, mă bucur că am reușit să ajung la cea a revistei Beau Monde.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.