Mic dejun în București Video

MIC DEJUN ÎN BUCUREȘTI – RESTAURANTUL NOR

Mi se spune uneori că sunt rece, arogantă și că privesc lumea cu un fel de superioritate. După ce oamenii mă cunosc mai bine, își dau seama că nu e așa. Dar nu mă deranjează. Nu trebuie să fiu pe placul tuturor. Și da, îmi place să privesc lumea de sus (mai puțin bărbații, pe care îi vreau înalți și capabili să mă țină în mână). Pentru că ador clădirile înalte, cu o panoramă urbană! De aia am ales să îmi fac cea mai mare petrecere din viața mea pe un rooftop. De aia am căutat a room with a view. Și de aia mi-a plăcut așa de mult la restaurantul Nor.

La Nor am fost de câteva ori în aproape un an de când s-a deschis și ultima dată am aflat că au și mic dejun. Așa că era musai să îl încerc. Deci am luat una bucată Mihaela și ne-am lăsat urechile înfundate în timp ce liftul gonea către etajul 36, acolo unde se află restaurantul Nor, cel mai înalt restaurant din țară.

Am ajuns dimineață (mă rog…), așa că restaurantul era destul de gol și am putut să ne plimbăm cu camera în voie pe acolo. Mai spre plecare, deja se aduna lumea, așa că a fost la fix.

Aici mi-am luat American pancakes, adică clătitele alea groase și pufoase. Când mi-am făcut documentarea pentru episodul ăsta, am constatat că sunt foarte multe informații despre clătite și foarte multe variațiuni, așa că am decis să vă povestesc doar o parte din chestiile interesante pentru că sunt sigură că voi mai avea parte de clătite și la alte mic dejunuri și voi spune continuarea atunci.

Așa că acum vă las cu clătitele și tigaia bogată pe care și-a ales-o Mihaela pentru mic dejunul de la restaurantul Nor pentru că proaspăt sosita iarnă mă indispune și nu mai am inspirație la scris.

4 Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.