La Gargantua Dorobanți am ajuns acum vreo trei săptămâni, când după scurta ninsoare care cernise Bucureștiul, a ieșit un soare primăvăratic, de care m-am bucurat prin geamurile largi ale restaurantului.
Ar fi trebuit să pun săptămâna trecută acest video, însă tehnologia nu a fost prietenă cu mine și m-am împotmolit. Dar cu puțin ajutor am recuperat.
De data aceasta am ales mic dejunul Gargantua Dorobanți, care a venit pe un platou supraetajat (ce mult îmi plac tâmpeniile astea de platouri!), Mihaela și-a luat multe ochiuri din ouă de prepeliță care arată demențial și am mai luat la comun și o porție de avocado toast, pentru că ne-a recomandat-o ospătarul și noi nu am putut rezista tentației.
Și pentru că opțiunea mea conținea pe lângă choux a la creme și mini croissante și un club sandwich, povestea din episodul de la Gargantua Dorobanți este despre originea club sandwich-ului. Check it out!
Ok. Sambata trecuta am zis sa incerc aceeasi experienta :)) Am ajuns la 9:35 in Dorobanti ca sa aflu ca abia la 10 deschid … Ok. Ca sa nu stam degeaba, am zis sa dam o tura pana la cel din „Gradina icoanei”, ca poate se face 10 pana ajungem acolo. Am ajuns acolo la 9:45 ca sa aflam ca aici e deschis deja inca de la 9 :))) Ne-am asezat si desi eram singuri in rest. a durat mai bine de 30 de min ca sa primim ouale ochiuri (de prepelita) cu parmezan si bruschetele cu avocado. Scurt pe doi: bun dar cam adormita treaba :)