trend

GENȚILE JU’STO

Am descoperit gențile JU’STO de relativ puțină vreme și m-au inspirat imediat. Mi se pare că sunt așa de simpatice, așa colorate cum sunt ele, parcă sunt niște jucării sau niște bomboane. Așa că m-am jucat și eu cu el, le-am scos la plimbare și le-am pregătit ca și când ar fi fost niște torturi purtabile.

Gențile JU’STO

Deși eu am ales două genți din silicon și una din rafie, la JU’STO găsiți și genți din piele. Dar cele colorate din silicon mi-au atras cel mai mult privirea. Iar partea cea mai interesantă a lor este că poți să le compui exact așa cum ai chef. Adică îți alegi corpul, căruia îi pui mânerele care ți se pare că se potrivesc cel mai bine și interiorul corespunzător. Poți chiar să îți iei un corp și vreo două-trei seturi de mânere, pe care să le schimbi după ținuta aleasă într-o zi sau alta.

Cele opt modele ale colecției de primăvară sunt create de designerul italian Emanuele Magenta și urmează linii simple și retro, combinând materiale diverse și aplicații creative, cu o gamă delicioasă de culori.

Preferatele mele dintre gențile JU’STO

M-am dus la insula Justo situată în Băneasa Shopping City, în dreptul galeriei Carrefour și am dat o tură. Am studiat modelele de genți mari, genți mici, clutch-uri, portofele și ceasuri și după încă vreo două ture m-am decis asupra corpurilor și a început distracția cu alesul părților secundare. Dar într-un final m-am oprit la cele trei variante.

J-Wide

Geanta măricică vernil (există una și mai mare), căreia i-am ales mânere galbene și interior înflorat m-a inspirat să o iau la plimbare prin florării, așa că m-am oprit la Iris pentru o poză plină de verdeață și bujori, scăldată sub razele soarelui.

Mi-aș lua geanta J-Wide și aș pleca către Provence, purtând o rochie vaporoasă și ochelari de soare mari, într-o mașină decapotabilă care ar rula agale printre grădini, livezi și lanuri de lavandă, pentru ca apoi să simt mirosul salin al Mediteranei de pe coastă.

J-Tiny

Nu degeaba am ales acest model, pentru că este printre primele create de designerul italian și un evergreen în același timp. Dar toate astea le-am aflat abia după ce am ales-o.

Mica gentuță extrem de încăpătoare mă îndeamnă la a o umple cu bunătățile sezonului. M-am dus cu ea în piața plină de legume și verdețuri și m-aș duce cu ea și în piața de fructe din Singapore, despre care o să scriu în curând, și pe plantațiile de banane din Caraibe și oriunde în lume, unde gusturile suculente și aromate trezesc simțurile.

J-Poppy

Cel mai mic dintre modelele alese de mine este o combinație între rafie și silicon, foarte văratică. Însă pe mine m-a inspirat nu neapărat la plajele însorite, ci la parcurile de distracții pline de dulciuri complet nesănătoase, dar al naibii de frumoase.

Vată de zahăr, bezele, gogoși, pufoșenii, acadele sunt doar câteva din bunătățile cu care aș burduși această geantă într-un bâlci plin de lumini, muzică și zarvă. Mi-aș atârna pe după gât J-Poppy și m-aș lăsa pierdută în zecile de piruete ale caruselului.

Dar până să pornesc la drum în toate colțurile lumii pline de experiențe de neuitat, mă joc cu gențile JU’STO în București și fac diverse combinații care îmi înveselesc ziua.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.