Bunătăți din 5' în 10' Video

CREVEȚI PROVENSALI CU FASOLE ROȘIE

Cele două elemente ale acestei rețete, creveții provensali și fasolea cu lămâie le-am descoperit în momente diferite, dar am realizat cât de bine merg împreună.

Creveții sunt printre cele mai ușor de gătit chestii. Chiar dacă aici am folosit creveți congelați (care de regulă vin prefierți), rețeta de creveți provensali se poate face la fel de bine și cu cei proaspeți. Și sunt la fel de repede gata, cu micul amendament că dacă îi iei proaspeți, atunci trebuie și curățați, ceea ce mai ia un pic de timp. Și nici nu e cea mai posh activitate. :)

Aromele ierburilor de Provence se amestecă de minune cu uleiul de măsline și vinul alb sec și îmbracă într-o catifea delicată micile crustacee.

Fasolea asta roșie cu coajă de lămâie rasă am compus-o într-o zi când aveam chef de o altă garnitură pentru somon în afară de banalii cartofi sau orez. Și de atunci pur și simplu m-am îndrăgostit de ea. Așa că am zis că dacă merge cu somon, de ce nu ar merge și cu creveți. Am făcut proba și am constatat că am avut dreptate. Deci, ia uitați-vă la filmulețul de mai jos cu creveți provensali ca să vedeți despre ce tot povestesc eu pe aici.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.