Bunătăți din 5' în 10' Video

ANANAS PRĂJIT CU SOS DE CIOCOLATĂ CU ROM

Ananas prăjit este un pic impropriu zis pentru că nu îl prăjesc în ulei, ci doar pe tigaia încinsă. Adică e un fel de „a la plancha”. Sau grill, dacă îl faceți pe tigaia grill sau chiar pe grătar, așa cum îl fac eu vara de câte ori am ocazia.

Rețeta asta de ananas prăjit am filmat-o mai prin iarnă, când afară era mohorât și tare m-aș fi refugiat pe o insulă exotică, poate chiar prin Caraibe. Dar cum nu toți are noroc, m-am resemnat cu un desert exotic ce mă plimbă măcar cu imaginația către acolo.

Ananasul, când intră direct în contact cu suprafața fierbinte a tigăii, eliberează zaharurile care se caramelizează la suprafață și devine nu doar gustos, dar și cu o textură interesantă. Iar crema de ciocolată cu frișcă și rom bănuiesc că nu trebuie să vă mai spun cât este de delicioasă că vă dați și voi seama. Și vă mai dau un pont: sosul ăsta orgasmic poate fi folosit și cu alte fructe sau mai știu eu ce vă trece prin cap. Uite, că tot s-au umplut acum supermarketurile de căpșuni gigantice, puteți să îl încercați și cu căpșuni, nu doar cu ananas prăjit.

Acestea fiind spuse, nu vă mai prelungesc așteptarea și vă las cu video-ul de mai jos, care vă ocupă fix 4 minute, pentru ca apoi să puteți fugi la supermarket în cunoștință de cauză și să luați tot ce trebuie, adică fix 4 ingrediente.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.