trend

VELVET TOUCH DE LA ATHENA PHILIP

Mereu m-am simțit bine în rochii elegante. De fapt, eu pot să mă simt la fel de bine în haine sport și în rochii de Oscar, doar că pe astea de pe urmă multe femei nu le consideră confortabile. Eu, da! Iar rochiile de ocazie din colecția Athena Philip Velvet Touche mi se par piese elegante și nemuritoare. Tocmai de aceea vreau să vi le arăt și vouă.

Plecând de la citatul, „Iarna-i aducea aminte de policandrele saloanelor cu parchetul lustruit, de splendoarea și agitația balurilor, de eleganța rochiilor…”, elementul central al colecției este o rochie scurta, sculpturală într-o nuanță bogată de albastru teal, ce impresionează prin volumetrie și detalii. Din același registru, catifeaua albastru-intens în combinație cu dantela Solstice își găsește o interpretare modernă prin croiala A-line și buzunarele laterale.
Un costum cu o croiala riguroasă, capătă o notă feminină prin broderia aplicată pe reverele jachetei. Într-o nuanță bogată de burgundy. Rochia midi din catifea grena, cu cordon în talie și o esarfă ce se poate înnoda ingenios în jurul gâtului, oferă un aer power-glam unei apariții casual, dar elegante. Cu falduri sculpturale, catifeaua se unduiește atragător, în rochii lungi cu nuanțe intense de violet, grena, albastru, turcoaz și totodată, se împletește armonios cu dantela și aplicațiile bogate din pietre și mărgele strălucitoare.  O notă  de lux discret și feminitate absolută învăluie colectia „Velvet Touch” semnată Athena Philip, cu fotografii realizate în atelierul florăriei Iris și care a avut-o ca protagonistă pe Camelia Bălțoi (Digi Sport).

Cam așa este descrisă colecția-capsulă a designerului, din care știu deja ce rochie vreau să port la următorul eveniment la care voi participa.

Până atunci, vă las cu filmulețul de making of de mai jos, pentru care a lucrat o echipă întreagă: model – Camelia Bălțoi (Digi Sport); fotograf – Corina Olaru; video – Mihai GeorgiadiID Multimedia; hair style – Alexandra Dragan; make-up – Micki Ianovici; locație – Floraria Iris.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.