Bunătăți din 5' în 10' Video

SALATĂ DE AVOCADO CU SOMON FUME

După cum zic și în videoul de mai jos, nu mai știu exact când și cum s-a întâmplat rețeta asta de salată de avocado cu somon pentru prima dată. Sunt mulți ani de atunci. Iar mie îmi place așa de mult că cel puțin o dată pe lună îmi fac una.

Și, sinceră să fiu, am stat mult în cumpănă dacă să prezint sau nu rețeta în seria Bunătăți din 5′ în 10′. Și asta din două motive: unul cât se poate de egoist – de ce să mai aibă și alții parte de asemenea bunătăți?!; celălalt ține de ceapa verde – mulți se tem de ceapă, mai ales când e vorba de masa de prânz. Dar cum cantitatea nu este prea mare și mai e și ceapă verde, atunci am zis că merge. Iarna, când e mai greu cu găsitul cepei verzi, să știți că eu acasă mi-o fac și cu ceapă veche, preferabil roșie, tăiată foarte fin.

Tot la capitolul alternative, piperul roșu poate fi înlocuit și cu ardei iute tocat fin, fulgi de chili sau piper negru ori verde. Ăla alb are o aromă prea puternică. Am încercat de-a lungul timpului toate variantele astea și mereu am revenit la cea inițială, în care piperul roz este aromat și proaspăt, îmbinându-se perfect cu gustul celorlalte ingrediente.

Gata, nu mai am ce alte chestii să aberez pe seama rețetei de salată de avocado cu somon, făcută doar din câteva ingrediente, așa că vă las cu videoul de mai jos și cu pofta în cui. :)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.