trend

COLECȚIA DE TOAMNĂ IARNĂ C&A

Iubesc vara! Iubesc hainele de vară! Dar uneori parcă mă apucă nostaligia după câte ceva mai gros, mai de iarnă. Și în general este pur din rațiuni estetice. De fapt, cred că cel mai bine mi-ar sta în climatul mediteraneean, acolo unde iarna ajungi să porți haine de iarnă, dar fără să te înfofolești în pufoaice și jde mii de straturi. Așa că pentru iernile mele mediteraneene care va să vie, colecția de toamnă iarna C&A este numai bună.

Cum de știu asta? Pentru că tocmai ce am avut privilegiul de a o previziona. Săptămâna trecută am fost invitată să văd o parte din piesele care o compun în cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc la bistro-ul Kid You Not, despre care am aflat acum, se pare că e destul de recent, și pe care o să-l vizitez în curând.

colectia toamna iarna c&a

În comunicat spune că designerii care au lucrat la colecția de toamnă iarnă C&A și-au găsit inspirația în natură, în petrecerile în aer liber și weekend-urile la munte. Natură sau ne-natură, cert e că am descoperit câteva piese care îmi plac mult, mai ales accesoriile. Mi-a mai plăcut și decorul foarte inspirat. De fapt, la fiecare lansare de colecție, Emanuel Iuhas, PR-ul, gândește un set-up foarte inspirat. Îmi pare rău că pe precedentul l-am văzut doar în poze pentru că eram în ședințe și brainstorming-uri cu proiectul Bunătăți.

Colecția intră în magazine din 17 august, dar anumite părți ale ei, cum ar fi rochia asta care îmi place, vin abia la iarnă, de sărbători. Am mai descoperit live și o cămașă cu vulpițe (!) care îmi place mult și care nu era în lookbook, ca să o pun în colaj. La fel, încă niște brățari frumoase, cu linii simple și curate. Așadar, una peste alta, cred că știu ce voi purta la toamnă. Fie la București sau la Barcelona… Amin! :)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.