chestii-trestii

SĂ FIE KILL BILL ZIC!

Premise

¤ Probabil că am mai zis-o pe aici, oricum e un fapt vechi şi nu mai ştiu pe unde l-am tot afirmat: nu am nici cel mai vag habar de politică şi economie. În lumea mea, totul ar părea aşa de simplu, încât nu înţeleg de unde vin toate complicăturile astea! Deci să îmi fie cu iertare (şi, vă rog, cu explicaţii ca pentru o blondă) în caz că greşesc cu susţinerea acestei campanii.

¤ Asta ştiu sigur că am mai afirmat pe aici, şi anume că sunt susţinătoare a tuturor campaniilor care ne ajută să mâncăm mai sănătos şi să nu irosim resurse aiurea.

¤ Am idei multe şi lipsă mare de resurse, aşa că până voi reuşi să îmi aduc visele în realitate, susţin şi eu ce şi pe unde pot. Iar unul din proiectele pe care le susţin este România Culinară, a amicului Cristi Roman, de la care am şi preluat această idee de postare pentru care sunt convinsă că nu mă va acuza de plagiat.

Desfăşurare

Aşadar am citit pe foodblog.ro despre această campanie de reducere a TVA la carne şi produsele din carne, pentru a susţine o hrană variată şi ceva mai sănătoasă. Sunt conştientă că şi aripioarele prăjite de la KFC sunt tot carne sau că parizerul se bate cu pumnii în piept că tot din carne e făcut, însă prefer un rău mai mic care să vină la pachet cu un bine mai mare.

taie tva

Evident că această campanie nu ar trebui să se aplice doar cărnii, dar măcar să existe un precedent!

Aşa că scriu acum această postare pentru a vă invita şi pe voi să semnaţi petiţia de susţinere a reducerii TVA la carne. Vă invit să vedeţi filmuleţul de prezentare care e bine făcut şi să citiţi articolul documentat al lui Cristi din linkul de mai sus.

Epilog

Mihai, ghinion!, tu eşti alesul meu. Ce zici?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.