decadenţa gustului

SUPPER-CLUB PARTY

Ştiţi că sunt fan al petrecerilor tematice, cu lume mişto şi activităţi de atmosferă. Ei bine, la o astfel de petrecere am fost prin septembrie, însă pozele abia acum mi-au venit. Şi ar fi fost destul de insipid să povestesc fără imagini. Aşadar am fost la Parliament Supper Club Party care s-a ţinut la Fratelli.

Când am ajuns acolo, atmosfera era destul de ciudată. Hostese şi „hoşti” îmbrăcaţi aiuristic, un decor decadent, paturi imense în care să te lăfăi, pe care erau aşezate tăvi cu cozonaci împănaţi cu flori şi înconjuraţi de pahare de şampanie şi lume care socializa relaxat. Din prima clipă mi-am zis că sigur o să mă simt bine în acea seară. Numai şi pentru atmosferă. Însă a fost mult mai mult de atât: mâncare genială, servită într-un mod complet inedit, muzică foarte bună şi o grămadă de momente care nu te lăsau să te plictiseşti.

În poza de mai sus tocmai primisem una din porţiile de mâncare, o salată la pacheţel, însoţită de o elegantă mânuşă de plastic chirurgicală pe care să ţi-o instalezi direct pe mână şi să te înfrupţi fără tacâmuri din delicioasa salată de vită asiatică, al cărei sos trebuia să ţi-l procuri din pipetele ataşate baloanelor cu care se plimbau fetele printre invitaţi…

Având pile la agenţia care s-a ocupat de pr-ul evenimentului, adică la Wunderman, am cerut relaţii despre acest eveniment spectaculos şi am aflat că Supper Club este un concept de petreceri, o companie care se plimbă prin toată lumea cu acest gen de evenimente şi care aduce toată logistica, oamenii implicaţi, mâncare preparată, muzica, totul e al lor. Pornit de la Amsterdam (de unde altundeva?!), Supper Clubul a ţinut petreceri de acest gen în cele mai tari locaţii de „pierzanie” din lume şi pentru o seară a fost şi în România. Dar zău că m-am simţit ca la Ibiza sau oriunde în altă parte numai în Bucureşti nu. Am citit pe undeva că Supper Club este o stare în care experinţele senzuale primează. Nimic mai adevărat. Este o dulce decadenţă, exact pe placul meu. Cu siguranţă, dacă se va mai ivi ocazia ca la un moment dat să ajung în lume la un asemenea eveniment, nu-l voi rata.

2 Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.