chestii-trestii

WAKEBOARD PE LACUL SNAGOV

Pe 1 iunie s-au împlinit 2 ani de când am pus prima oară picioarele în placa de wakeboard și am încercat să mă ridic deasupra apei. Așa a început povestea mea la wakeboard pe Lacul Snagov cu iwake.

De atunci am reușit să o fac (adică să mă ridic deasupra apei), am reușit să trec de pe o parte pe cealaltă a bărcii, peste valurile cozii lăsate de motor, am reușit să fac switch-ul, adică să trec în față și cu celălalt picior decât cel folosit în mod normal și am reușit de vreo 2-3 ori să fac o foarte mică săritură peste val. Sunt pași mici, dar sunt mândră de ei. Sper, însă, ca la finalul acestui sezon să mă pot lăuda și cu sărituri mai ample. Și poate pornitul de pe ponton, nu din apă, pe care nu l-am încercat încă.

Eu, ca orice freelancer care se respectă, am muncit pe 1 iunie, când oamenii normali au avut liber, dar mi-am luat revanșa vineri, pe 2, când mi-am petrecut jumătate de zi la wakeboard pe Lacul Snagov, plus un pic de plajă. Și pentru că relaxarea e mai plăcută cu companie, am luat-o cu mine pe Pisi Arina (despre care o să mai auziți curând, sper, nu-i așa, Pia?!), încercând să o conving despre cât de minunată este senzația când vântul îți trece prin păr și stropii de apă îți mângâie pielea, cu soarele creând curcubee în urma bărcii. I-au plăcut toate astea, dar pe placă nu s-a suit încă. Deși, am vaga impresie, că nu va mai dura mult până să o facă. Totuși, din barcă Arina s-a arătat extrem de folositoare cu aparatul ei foto, cu care a surprins aceste imagini minunate.

Acesetea fiind zise, nu, nu m-a plătit nimeni să scriu acest articol și îndemnul următor, dar chiar mi-ar plăcea să vă văd și pe voi la wakeboard pe Lacul Snagov!

 

2 Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.