chestii-trestii

CINE ZICE CE-I FRUMOS

Citeam azi despre noua senzaţie în modelling, o fătucă de 19 ani care a făcut furori în show-ul Victoria’s Secret, Karlie Kloss, şi care vai ce gagică mişto este şi cum a preluat titulatura de „The Body”, pe care o deţinea până acum Elle MacPherson. UAU! Adică această creatură (foto stanga) care dacă ar fi ceva mai bronzată ar putea câştiga lejer titlul de Somaleza Anului este declarată ca având corpul perfect?! Aloooo! Unde ajungem?… Şi ne mai mirăm cum puştoaice şi femei în toată firea ajung să trăiască doar pentru a nu mânca, să se supună unor diagnostice deloc plăcute doar pentru a „arăta bine”.

Personal, Elle nu mi s-a părut niciodată ca având corpul perfect pentru că mie îmi plac femeile cu forme. A nu se înţelege că obeze. Uite, Tyra Banks în perioada ei bună, mi se părea că are un corp superb: sâni, talie, fund, picioare… Elle mi se pare prea colţuroasă, prea masculină, dar chiar şi aşa, îţi face plăcere să o priveşti. Mă uit la bazinul hidos al noii senzaţii a modei şi nu pot să nu suprapun imaginea cu acele imagini oribile apărute la scurt timp după revoluţie, cu copiii handicapaţi din centrele de distrugere în masă (că nu le pot spune orfelinate), goi, extrem de slabi şi murdari, lăsaţi să putrezească în indolenţă. Iertaţi-mă pentru comparaţia odioasă pe care am făcut-o, mai ales uitându-mă la ceva sacru precum spectacolul Victoria’s Secret, însă nu m-am putu abţine. Pentru că exact asta am simţit. Arată oribil la corp femeia aia!

7 Comments

  • Mie cel mai mult imi place Karlie! Imi place naturaletea ei, expresia covarsitoare, pur si simplu da senzatia ca umple spatii!:)
    Elle imi da senzatia ca e „naturala cu forta” iar Tyra genul de femeie photoshopata buna pe scena, 2D si atat!
    Probabil cele mai multe femei nu se regasesc in Karlie, dar ele sunt atente la reactia barbatilor cu toti magnetizati de Karlie :)

    A, da, barbatii cred ca spun ce e frumos, chiar daca nu stiu ce spun :D

  • Intr-o vreme o astfel de…creatura….atragea 2 expresii
    Femeia snur…si
    Uite, i-a dat Dzeu picioare si ea tot in maini merge.

  • Of, Doamne! Nu aveam idee cine e și m-am uitat acum pe net. Sărăcuța, n-are nimic. E bună comparația ta.
    Caută pe youtube Killing us softly – mi-a plăcut cum e abordat subiectul.

  • Pai daca esti spalata pe creier si rumegi tot ce zic revistele glossy, poti sa te infometezi cat vrei ca sa arati ca asta. Daca esti cat de cat rational alegi un echilibru. Adica, de ce nu ar fi adriana lima the body? sau gisele? astea da modele

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.