chestii-trestii

VĂ PUP! VĂ IUBESC!

Not. Mereu mi s-a părut complet stupid când diverse vedete şi vedetuţe, le transmiteau celor din public că îi iubesc. Ah, poate iubeşti statutul pe care îl ai acum, meseria pe care o ai şi faptul că ai nişte trepăduşi care plătesc să-ţi fie ţie bine, dar asta nu înseamnă că îi iubeşti pe respectivii trepăduşi. Ok, e o strategie de marketing. Ai auzit tu că nişte cretinei se extaziază dacă află că vedeta lor preferată îi iubeşte, aşa că ce te doare gura să le arunci cu nişte vorbe puierile?

Însă zilele trecute am văzut că de boala asta s-au molipsit şi nevedete, care postau pe facebook cum iubesc pe toată lumea. Toată lumea care număra peste 1000 de prieteni virtuali.

Poate sunt eu a cold heartless bitch, dar iubirile mele sunt limitate. Şi foarte importante. Îmi iubesc rudele foarte apropiate, îmi iubesc prietenii foarte apropiaţi şi, din când în când, mai iubesc şi câte un bărbat. Dar atât. Hai să zicem că nu se adună mai mult de 30 de persoane despre care să pot spune că am astfel de sentimente. Aşa că spuneţi-mi şi mie ce aş putea să fac să intru şi eu în rândul lumii, să pot să iubesc pe toată lumea, să fiu mai bună…

1 Comment

  • Pasul 1 ar fi sa ai un non-job, in care sa produci exclusiv pe baza de imagine si fizic: cantareata, asistenta TV, model de prezentare de club, panarama de Bamboo… din astea.
    In pasul 2 o sa incepi sa iubesti trepadusii care se extaziaza cand aud de tine, pentru ca ei ii fac pe cei cu bani sa te plateasca pe tine.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.