decadenţa gustului

JW STEAKHOUSE

Aseară am luat masa în oraş. Eu şi nişte multe alte persoane. Pentru că s-a deschis cel mai nou restaurant din cadrul hotelului JW Marriott, JW Steakhouse. Este deschis în locul fostului Cupola şi a preluat deci şi din atribuţiunile fostei locaţii, adică aici se serveşte şi micul dejun şi brunch-ul de duminică. Dar să revenim la destinaţia sa principală.

Restaurantul e făcut pe stilul steakhouse-urilor americane şi, deci, meniul este unul de inspiraţie americană. Evident că aseară nu au avut tot ce este în meniu, însă am încercat din mai multe produse, mai ales că erau porţii mici, cât să iei o dată-de două ori din fiecare. Evident că vita este demenţială, fragedă, suculentă, gustoasă. Sparanghelul, gătit exact cum îmi place. Spanacul, la care un nene freacă două ore (!!!), mai mult decât bun. Am mai gustat nişte salate, o supă de crab foarte bună şi crab-cakes bune. Plus stridii mamut, dar na, la alea nu ai ce să găteşti. Deserturile, şi ele bune, mai ales cheescake-ul, care e unul din deserturile mele preferate. Pâinea o fac acolo şi este foarte gustoasă.

În afară de designul locaţiei, care este unul curat, sănătos, ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost ventilaţia… Ei bine, da! Deşi după cum se vede şi din poză, bucătăria este deschisă şi oamenii ăia găteau acolo, nu glumă, nu se simţea niciun pic de miros de mâncare. Nu am văzut un meniu, însă ştiu „pe surse” că preţurile sunt foarte mari… Asta e, nu o să mănânc prea des acolo, dar dacă aveţi ocazia, resursele, merită să încercaţi măcar o dată o masă la ei.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close