trend

BOUNDS BY MARIA FILIPESCU

Am lipsit puţin din peisaj, dar motivat, parol!

Aseară a avut loc evenimentul de lansare a celei de-a patra colecţii a Mariei Filipescu, la Shades Beauty Longe. Nici nu ştiu când au trecut anii. Parcă ieri ne agitam de zor cu lansarea la apă a brand-ului de bijuterii Maria Filipescu, odată cu colecţia Cronos. De atunci am trecut şi prin Androgyn şi Literalis, iar acum am ajuns la Bounds. La fiecare am creat o poveste, am implicat o armată de oameni, iar Maria a scos la lumină nişte piese superbe. Ştiu că publicul este în continuare fascinat de bijuteriile pe bază de mecanisme de ceas, din colecţia Cronos. Atât de fascinat încât unii creatori de gablonţuri au încercat să copieze stilul… Şi mie îmi plac mult. Am acasă câteva piese de colecţie. Însă dacă mă întrebi care e colecţia mea preferată, nu pot să mă decid. Chit că nu îmi aparţin creaţiile, pentru că le ştiu de când erau mici, ca în bancul cu turcii şi Ştefan cel Mare, le consider un fel de nepoţei ai mei, ca să nu zic copiii mei. Însă Bounds, care e cea mai nouă colecţie, este, evident, în top acum.

Bounds este o colecţie matură, cu piese masive, metalice, cu aglomerări de lanţuri şi suprapuneri de perle delicate. Piesele predominante ale colecţiei sunt brăţările. Nota este una gravă, dar bijuteriile sunt destinate femeilor care au ceva de spus, chiar dacă sunt delicate.

Odată cu lansarea acestei colecţii, Maria îşi relansează şi site-ul, în casă nouă. Deci, de acum, sunteţi aşteptaţi pe mariafilipescu.com unde, în cel mai scurt timp, va apărea şi un catalog de vânzare online. Până atunci, în weekend are loc târgul Autor, la Sala Dalles, unde piesele din Bounds vor putea fi cumpărate în premieră. Revin cu detalii în două zile.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.