În urmă cu o lună mă întorceam dintr-o mini vacanță pe Coasta Amalfitană, o vacanță cu locuri frumoase, peisaje spectaculoase, mai multe destinații de vizitat și ceva mâncare locală. Plus, ați ghicit, mult prosecco. Practic, în afară de mic dejunul de la hotel, la fiecare masă trebuia să îmi însoțesc comanda și de un pahar de prosecco, că doar eram la mama lui. Bine, la verișoara, că nu eram chiar în zona specifică prosecco-ului, dar pe aproape.
Promit să revin cât pot de repede și cu poveștile despre ceea ce se poate vizita pe Coasta Amalfitană, însă până atunci hai să vedem ce e de mâncat pe acolo.
Cartierul general l-am avut în Sorrento, dar în fiecare zi ne-am plimbat pe coastă, ba la Positano, ba la Amalfi, ba la Ravello, da la Cari, iar în ultima zi am stat un pic prin Napoli, pentru că restul de timp l-am petrecut la coadă la faimoasa pizzerie Da Michele.
Cum o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, nu o să mă mai lungesc acum cu explicații pentru că vă așteaptă 22 de minute de imagini și cuvinte cu tot ce poți să mănânci pe Coasta Amalfitană.
[…] alții. Cum era tocmai mama bucătăriei clasice să nu o fi testat? Colț cu Franța este toată zona mediteraneeană și a sa dietă, care a intrat în patrimoniul UNESCO, dar și la mine în stomac de multe ori. Belgia se laudă cu […]