Mic dejun în București Video

MIC DEJUN CU ANTIPASTI LA HAUTE PEPPER

haute pepper

Săptămâna asta am ajuns la Haute Pepper, un restaurant de pe terasa căruia vezi Casa Poporului în toată splendoarea ei. Preparatul din meniu care mi-a făcut cu ochiul de data aceasta a fost un platou cu antipasti, adică mezeluri și brânzeturi italiene. Dar cel mai mult mi-au făcut cu ochiul roșiile uscate la soare, despre care am studiat, am aflat și vă povestesc și vouă.

Pe lângă platouașul meu, m-am mai înfipt un pic și în Croque Madame-ul partenerului meu de mic dejun și un cheesecake care a venit la masă pe gustul meu, fără sosul de ce o fi el în general, pus deasupra. Pentru că, da, am și eu o problemă: nu îmi place ca bunătate de cheescake (atunci când e bună, evident) să băltească într-un sos de căpșuni de la tub, dulce și lipsit de personalitate. Așa că mereu îl cer fără sos. De data asta, pentru că m-am luat cu diverse, am uitat să îmi exprim preferințele, așa că am fost foarte bucuroasă când am văzut că a venit exact pe placul meu. Și sosul era de fapt o dulceață chiar bună.

Așa că vă las cu mic dejunul meu de la Haute Pepper și vă anunț de pe acum că săptămâna viitoare o să lipsesc motivat de la apelul de dimineață. Dar despre scutire, vărbim în curând tot aici.

1 Comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.