Săptămâna asta am ajuns la Haute Pepper, un restaurant de pe terasa căruia vezi Casa Poporului în toată splendoarea ei. Preparatul din meniu care mi-a făcut cu ochiul de data aceasta a fost un platou cu antipasti, adică mezeluri și brânzeturi italiene. Dar cel mai mult mi-au făcut cu ochiul roșiile uscate la soare, despre care am studiat, am aflat și vă povestesc și vouă.
Pe lângă platouașul meu, m-am mai înfipt un pic și în Croque Madame-ul partenerului meu de mic dejun și un cheesecake care a venit la masă pe gustul meu, fără sosul de ce o fi el în general, pus deasupra. Pentru că, da, am și eu o problemă: nu îmi place ca bunătate de cheescake (atunci când e bună, evident) să băltească într-un sos de căpșuni de la tub, dulce și lipsit de personalitate. Așa că mereu îl cer fără sos. De data asta, pentru că m-am luat cu diverse, am uitat să îmi exprim preferințele, așa că am fost foarte bucuroasă când am văzut că a venit exact pe placul meu. Și sosul era de fapt o dulceață chiar bună.
Așa că vă las cu mic dejunul meu de la Haute Pepper și vă anunț de pe acum că săptămâna viitoare o să lipsesc motivat de la apelul de dimineață. Dar despre scutire, vărbim în curând tot aici.
[…] mi-am ales o omletă cu brânză de capră și roșii uscate și un cheescake cu un sos foarte interesant de fructe, care nu are nicio legătură cu […]