niuzuri

EVENIMENTE ÎN IANUARIE ȘI FEBRUARIE

party

După Sărbători lumea și-a revenit destul de greu din moleșeala caracteristică și, la fel ca în fiecare ianuarie, evenimentele au fost destul de răzlețe. Așa că m-am gândit să comasez în aceeași postare și ieșirile mele din prima lună a anului și pe cele din februarie.

Evenimente culinare

Anul a început cu deschiderea unui bistro nou, Parol, aflat pe Popa Nan (o stradă înspre Hala Traian, așa cum zice vorba cântecului, pentru ăștia mai bătrâni care citiți), într-o casă veche, cu istorie, ce a fost redecorată.

Cu un latte cald în fața bistroului Parol

Ca în fiecare început de an, The Harp Bakery a ieșit la lumină cu un nou meniu într-o dimineață nici prea rece, nici prea caldă, în care se ițea o rază de soare.

Mai spre sfârșitul lunii ianuarie o nouă Ciorbărie a apărut în peisajul gurmand bucureștean, de data aceasta în cadrul complexului Drumul Taberelor.

Tot la sfârșit de ianuarie am plecat în deja tradiționala vizită la Constanța, pentru aniversarea clubului Doors, dar și mese copioase la Scoica.

În februarie am aflat că restaurantul Guxt se rebranduiește în Noeme în cadrul unui eveniment mare de lansare.

Deja tradițională a devenit și lansarea noii ediții de vinuri Young Liliac, ce în fiecare an au etichete diferite, ajunse pe sticle în urma unui concurs de creație.

Tot cu vin, însă de data aceasta mai multe tipuri, peste 100 de etichete românești, este și The Wine Spot, cel mai nou wine bar din București, deschis la parterul hotelului Radisson.

Perioada de evenimente gastronomice și nu numai s-a încheiat cu aniversarea de un an a Ginger Horse Irish Pub din Pipera.

Mic dejun la The Harp Bakery

În altă ordine de idei

Primul eveniment al anului a fost prezentarea platformei Alexandrion Mentoring Generation.

The Date a avut mai multe activări în aceste două luni, mai precis două petreceri mari, prima în ianuarie la Dragomir Niculescu, precedată de o cină în avanpremieră, iar a doua un grandios party la Sala Palatului.

În perioada asta am ajuns de două ori și la film. Bine, filme am tot văzut, dar aici vorbesc despre două evenimente oficiale. Primul a fost lansarea în România a deja faimosului Păsări de Pradă. Al doilea a fost o proiecție oficială, organizată de ambasada Koreei de Sud, cu câștigătorul Oscarului de anul acesta, Parasite.

Tot în februarie am asistat la un eveniment mare, organizat de Fit4You, în care au anunțat fuzionarea cu Centrul Fericirii și, astfel, extinderea serviciilor oferite.

Poza regulamentară de la panou

În întâmpinarea primăverii, Aleka ne-a așteptat cu un răsfăț de manichiură powered by Trind la Rouge Nail Bar, fix când m-am întors din mini-vacanță.

Seria de evenimente din februarie am încheiat-o cu petrecerea Living Room pusă la cale de Iqos.

Din păcate în cele câteva zile de vacanță pe care mi le-am acordat la sfârșit de iarnă, și despre care o să revin cât de curând, am ratat două evenimente tare simpatice, unul cu gust picant de Tabasco și unul cu gust dulce de ciocolată: Tohani Wine Chocolate.

Nu aș vrea să închei articolul fără a menționa prima mea apariție la Neața cu Răzvan și Dani, unde am vorbit despre tendințele culinare ale anului acesta.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.