Mic dejun în București Video

MIC DEJUN CU GRANOLA LA TROFIC

trofic

Nu știu alții cum sunt, dar eu când ies în oraș prefer să mănânc chestii pe care nu mi le pot face singură acasă. Așa că nu o să mă vedeți niciodată comandând mămăligă cu brânză și smântână, dar o să mă vedeți comandând o ceafă de porc făcută pe grătar cu jar. Așa e și cu mic dejunul, prefer chestii mai spectaculoase. Însă pentru că în multe meniuri de dimineață am găsit granola, am zis că e momentul să o încerc și pe asta. Deci episodul de azi, desfășurat la Trofic, este despre granola.

Granola este mixul de cereale coapte și îndulcite, adesea cu semințe, nuci și fructe uscate prin ea, dar termenul s-a extins la modul de servire, adică deasupra unui strat de iaurt, devenind astfel un mic dejun destul de sănătos, mai ales dacă îndulcirea granolei s-a făcut cu chestii din astea de-s la modă acum, precum siropul de agave.

Eu am mers săptămâna trecută la Trofic pentru a o încerca, dar recunosc că am fost atrasă și de celelalte preparate din meniu, așa că mi-am înfipt un pic furculița și în oul poșat al Laurei, și am împărțit frățește o părjitură cu mere și glazură de mascarpone cu sirop de arțar. Și ce nu se vede pe cameră este și un tiramisu pe care l-am comandat ulterior. Pentru că, de ce nu?…

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.