celuloză

DOAMNA PREȘEDINTĂ

Sunt cărți pe care le încep, dar nu le mai termin niciodată. Și sunt cărți pe care nu aș vrea să le mai termin pentru că îmi plac prea mult. Doamna Președintă face parte din a doua categorie.

Scrisă de o fostă politiciană, de la care observ că au mai apărut și alte cărți, povestea este și ea cu o puternică notă politică. Dar este și o carte polițistă. Acțiunea romanului se petrece concomitent pe mai multe planuri, pătrunzând în viețile diverselor personaje care la început aparent nu au legătură între ele, pentru ca spre sfârșit să începi să înțelegi cine, ce și cum.

Doamna Președintă este o carte bună de citit pe un zbor transatlantic pentru că odată ce începi să o citești parcă nu ai mai vrea să te întrerupă nimeni în afară de o duduie care îți mai toarnă un pahar de cabernet sauvignon de calitate îndoielnică.

Nu vă spun mai mult pentru că v-aș strica plăcerea. Deci, lectură plăcută!

2 Comments

  • Este minunat că citești.Bine ar fi sa și înțelegi ceva din ce citești.Iti recomand să citești codul bunelor maniere și cum ar trebui sa te comporți, să vorbești în societate….se pare că ai lacune mari la acest capitol.

    • Atata vreme cat un comentariu nu este injurios, il aprob. Insa as fi preferat ca atata vreme cat va ascundeti la adapostul anonimatului, sa fiti mai exacta in acuzatii, mai ales ca nu consider ca politetea imi lipseste atunci cand ea este reciproca.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.