Ia încercați voi să spuneți repede „cotropitori”! Mda, cam asta am încercat eu să fac de câteva ori când filmam pentru episoadul de mic dejun de la Divan. Nu mi-a ieșit… Asta e, chiar nu pot, nici măcar eu, să am toate calitățile din lume. :D
Revenind însă la cele mai lumești, odată cu venirea iernii în București am vrut să mă refugiez un pic pe malul Bosforului (măcar cu sufletul) și am fost să iau mic dejunul la restaurantul Divan, cu specific turcesc. Și am ales unul „cu de toate”, adică varianta complexă cu ouă făcute în stil menemen, brânză, legume proaspete, măsline, caimac și unt de capră, gem și miere. Plus ceaiul și lipiile din partea casei.
Iar povestea din episodul de la Divan nu este despre mâncare, ci despre bacșiș. Așa că dacă vreți să aflați cu ce se deosebește bacșișul de tips, urmăriți filmulețul.