Bunătăți din 5' în 10' Video

SALATĂ DE MORCOVI CU CĂPȘUNI

Morcovii îmi place să îi mănânc cruzi. Cei fierți nu sunt printre preferații mei. Dar nu mă omor după morcovii puși în salată. Adică să fie morcovelul ca atare și e bine, alte combinații mă lasă rece. Dar o salată de morcovi deja sună interesant.

Și ca să nu fie doar morcovul în sine, ca să aibă și alte arome și texturi, l-am combinat cu căpșunile. Nu, nu este invenția mea, am descoperit pe undeva rețeta, dar mi-a plăcut foarte mult și, cum nu era deloc greu de făcut, am zis să vă spun și vouă despre acestă salată de morcovi cu căpșuni, migdale și mentă.

Păi avem așa: morcovul dulceag, căpșunile dulci-acrișoare, dar totul contrabalansat de sare, uleiul de măsline și oțetul balsamic; morcovul tare, căpșunile mai moi, fulgii de migdală delicați și ca textură și ca gust, și frunzele de mentă proaspete. Toate merg foarte bine împreună și crează o combinație chiar spectaculoasă, de sezon, cu care poți lua ochii invitaților chiar și la mesele din zilele astea ce urmează. Ca să nu mai spun că este pretabilă și pentru vegetarieni ori vegani.

Așadar, vă las cu rețeta de mai jos și vă urez să vă aducă Iepurașul tot ce este mai frumos!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.