niuzuri trend

NOUTĂȚILE LUNII: C&A ȘI DR ORGANIC

Anul ăsta a început în forță. Nici nu am apucat să mă dezmeticeasc bine după Revelion, că a venit valul de zăpezi peste noi. Și, în ciuda lui, lumea s-a activat și a înfruntat nămeții, a îmbăgățit companiile de taxi și s-a prezentat la lansările acestei luni. Ceea ce am făcut și eu. Așa că am ajuns la lansarea gamei de cosmetice Dr Organic și apoi la preview-ul colecției de primăvară-vară C&A.

Dr Organic

Creat în 2009 în Marea Britanie, brandul Dr Organic se găsește acum și la noi în farmaciile Sensi Blu. Produsele Dr Organic conțin minimum 70% ingrediente organice, nu au ingrediente chimice controversate, precum parabeni, sulfați sau parfum, nu au conservanți nocivi, ingrediente modificate genetic sau uleiuri minerale. În plus, apa, ingredient inactiv, este înlocuită aproape în totalitate, ori de câte ori este posibil, cu aloe vera, ingredient activ, cu efecte calmante și reparatoare demonstrate.

dr organic

Selecția Dr Organic cuprinde șase game, cu diverse tipuri de produse:

  • Moroccan Argan Oil, cu puternice proprietăți hidratante, luptă împotriva îmbătrânirii premature, fiind o puternică sursă de vitamine, antioxidanti și acizi grasi esențiali. Hidratează în profunzime părul și vârfurile degradate.
  • Aloe Vera, cu un PH aproape identic cu cel al pielii, îmbunățește aspectul pielii iritate, agresate, precum și nivelul de hidratare, fiind recomandată tenurilor uscate. Produsele pentru îngrijirea părului sunt ideale pentru hidratarea scalpului și regenerarea părului. 
  • Organic Virgin Coconut Oil, recomandat pentru tratamentul ridurilor, îmbunătățește nivelul de hidratare, fermitatea și tonusul, acționând profund în straturile pielii. Este un excelent tratament pentru părul degradat.
  • Tea Tree, repară țesutul, elimină toxinele și impuritățile. Produsele sunt foarte eficiente în tratarea acneei, arsurilor, tăieturilor și mușcăturilor de insecte.
  • Organic Pomegranade, rodia conține un puternic antioxidant natural, acidul elagic, principalul ingredient activ al acestei game care întărește membrana celulară și luptă împotriva efectelor radicalilor liberi.
  • Hemp Oil, uleiul de cânepă este unul dintre cele mai puternice uleiuri din natură, bogat în acizi grași, Omega 3, 6 și 9. Este perfect pentru masaj, inclusiv facial, lăsând un aspect ușor satinat pe piele, deloc gras. Recomandat în tratamentul pielii uscate, reface rapid elasticitatea.

Terminând aici prezentarea gamelor, vă spun că am testat un pic produsele la eveniment, însă nu m-am apucat încă să le folosesc acasă, pentru că am deschise încă alte cosmetice, dar abia aștept să le testez.

Colecția C&A SS 2017

Prezentată într-un spațiu aranjat cu inspirație din bazarurile arăbești și întâmpinându-ne cu bunătăți pe măsură, colecția de primăvară-vară este lejeră, jucăușă și cu note romantice. Dantela crosetată, macramé-urile și imprimeurile tip patchwork alăturate pieselor statement din denim sunt elementele cheie ale C&A pentru următorul sezon.

C&A SpringSummer 2017

Cu ocazia asta am aflat și că toate colecțiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creație în sediile companiei din Dusseldorf și Bruxelles.

Noua colecție va fi disponibilă în toate magazinele C&A România dar și în celelalte 20 de țări europene în care compania este prezentă, începând cu 3 Martie 2017.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.