Săptămâna asta Bunătăți din 5′ în 10′ este despre un burrito vegetarian cu fasole, piersici și fenicul, dar era prea lung să mai scriu și de fenicul în titlu.Plus niște pătrunjel și ceapă! Ocazie cu care am constatat că prea am dat-o în vegetarianism sesiunea asta de filmări. Eu, care sunt o carnivoră înrăită!
Așa că mâine, când voi filma următoarele episoade, promit să fie cu mai multă cărniță. Bine, și burrito-ul se poate face cu cărniță, de regulă de pui, dar eu am ales această variantă vegetariană pentru că e mai interesantă. Fasolea cremoasă se combină bine cu prospețimea piersicilor și crocănțeala feniculului.
În loc de tortilla pentru burrito puteți folosi și lipiile arăbești. Și, evident, puteți adăuga și alte ingrediente. Ăsta a fost exemplul meu, dar mă bazez și pe imaginația voastră ca să vi-l adaptați pe propriul gust. Așa că enjoy!
[…] În afară de acest burrito cu avocado și carne de vită pe care l-am făcut de mai multe ori, de burrito-ul vegetarian și nachos cu chestii, plus ceva quesadilla și fajitas cu pui. Ah, era să uit! Și […]