Bunătăți din 5' în 10' Video

SALATĂ DE LINTE

Leguminoasele, precum fasolea, năutul sau lintea, mi se par niște alimente minunate. Lumea zice că ar fi pline de nutrienți, dar eu știu sigur că sunt gustoase și sățioase. Așa că mereu am grijă să am în cămară conserve de boabe fierte, pe care apoi le prepar în diverse feluri.

În seria mea de rețete Bunătăți din 5′ în 10′ o să tot folosesc conserve de genul ăsta pentru că le poți asmbla chiar în câteva minute în ceva gustos. Cum ar fi această salată de linte despre care vă povestesc mai jos. E o rețetă care poate fi adaptată. Poți să folosești orice tip de carne rece, resturi de friptură, pastramă, mușchiuleț afumat sau crud-uscat, chiar bresaola sau jamon. Sau, pentru vegetarieni poate rămâne fără carne și tot e gustoasă. V-am făcut poftă?

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.