Cheesecake-ul ăsta este un desert numai bun pentru vremea de afară. Dar merge și în zile mai răcoroase. Să vă zic de ce: pentru că îmbină recele cu fierbintele. Adică ai crema de brânză cu iaurt rece, care, la o adică, poate fi puțin ținută și în congelator, ca să fie ca un fel de frozen yougurt, peste care torni gemul rapid de fructe de pădure, care este fierbinte și obții nu doar un mix interesant de gusturi, dar și de texturi și de temperaturi. Și să nu uităm de „blatul” de biscuiți digestivi crocanți!
Una peste alta, chiar e un desert foarte rapid și de efect, pe care puteți să îl faceți și când se anunță o vizită neașteptată, și când vă e poftă de ceva bun și v-ați plictisit de tableta de ciocolată (de parcă așa ceva ar putea fi posibil!…), și când vă cere copilul un desert și nu mai vreți să îi dați chestii nesănătoase din oraș. Mai ales că are foarte puțin zahăr. Sau, dacă vreți, gemul de fructe de pădure puteți să îl faceți complet fără zahăr și atunci este și mai sănătos.
Vedeți mai jos întregul proces de preparare pentru a obține un cheesecake rapid perfect: