niuzuri

DJ MIKI LOVE LA JW MARRIOTT

Săptămâna trecută am ieșit cu fetele într-un loc mai puțin obișnuit pentru ieșeală. Și asta din două motive: pentru că DJ Miki Love pune muzică la Pavilion Lounge din holul hotelului JW Marriott și pentru că mi-a vorbit foarte frumos de acest happening directoarea de marketing și PR a hotelului, care, întâmplător, îmi este și prietenă.

Pavilion Lounge și JW Marriott

Chiar și înainte de a mă împrieteni strategic cu madama responsabilă de PR, îmi plăcea să vin la JW Marriott. Dar după, am început să descopăr în amănunt universul hotelului. Îmi place să mănânc la JW Stkeahouse. Mă dau în vânt după cheesecake-urile în diverse sortimente (mai precis 11) și încă vreo două-trei prăjituri. Au un cappuccino de aș bea din sculare în culcare, iar „junk food-ul” de la Champions este zece clase peste alte pub-uri din oraș. Să vă mai spun că i-am cunoscut pe chefii fiecărui restaurant și executive chef-ul, care sunt niște oameni foarte mișto?

Bine, gata, nu mai laud, că nu m-ai plătit suficient, Cristina! Acestea fiind zise, însă, revin la Pavilion Lounge, cafeneaua de la parterul hotelului. E un loc în care de regulă vin oaspeții Marriott-ului, dar la care, la fel ca și la restaurante, poate veni oricine din afară. Ceea ce am făcut și eu cu prietenele mele, la întâlnirea periodică de bârfă.

dj miki love

DJ Miki Love

Pe Miki o știu de foarte mulți ani. Face într-un fel parte din draga mea familie de prieteni cu care am crescut. E de-a noastră, într-un fel. Deci normal că m-am bucurat când am aflat că ea este cea aleasă să pună muzică la Pavilion Lounge.

Așa că vă invit și pe voi să dați o tură pe acolo, de marți până joi, între 19:00 și 24:00, până pe la mijlocul lui iunie. Și recomandarea nu se oprește aici: în fiecare din serile de dj-ială o să găsiți și oferte de gin. Mai exact, la fiecare gin tonic, mai primiți unul gratis. Și oferta e foarte largă: 10 sortimente din toată lumea.

Acestea fiind zise, nu vă mai țin de vorbă că am un pic de treabă. Și, mai pe seară, poate dau o tură pe la Pavilion Lounge…

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.