niuzuri trend

MOLECULE F CONCEPT STORE

Nici nu mai știu de câte ori v-am tot povestit despre minunatele fete (și băiat) de la Molecule F și despre proiectele lor. Ei bine, cu riscul de a vă stresa, o să o mai fac încă o dată! Pentru că merită.

Marți a avut loc lansarea oficială a magazinului fizic Molecule F Concept Store. Și eu mă bucur foarte tare pentru că mereu am preferat fizicul online-ului atunci când vine vorba de shopping. Așa că de fiecare dată când un proiect mișto iese din online și vine către offline, făcând un pas curajos din punct de vedere financiar, nu pot decât să mă înclin în fața lor.

Eu am un corp dificil de îmbrăcat pe neve, așa că nu mă aventurez niciodată să îmi cumpăr lucruri fără să le probez, deci în afară de genți, nu prea pot să-mi comand nimic de pe net. Cu Molecule era puțin diferit pentru că mai aveam ocazia să văd unele produse fizic când mergeam în vizită la fete sau îi mai știam pe designerii români care sunt adunați sub egida Molecule F. Dar nici așa nu aveam acces la prea multe piese. Acum, însă, magazinul fizic, mare, spațios, frumos, are o gamă largă din care pot să îmi aleg ce-mi place.

Marți seara, când a fost evenimentul, m-am întâlnit cu multă lume dragă, am schimbat impresii și am reușit să văd doar câteva lucruri, pentru că era aglomerație mare. Dar mi-am propus să fac într-o zi o excursie la Promenada, mall-ul în care este concept store-ul, special ca să savurez în tihnă fiecare exponat. Ceea ce vă sfătuiesc și pe voi!

Felicitări Mirela, Cerina & Molecule F!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.