decadenţa gustului niuzuri

1 MAI LA MARE CU APEROL SPRITZ

După foarte mulți ani am ajuns din nou la mare de 1 mai, de data aceasta la invitația Aperol Spritz.

Nu sunt o fană reală a mersului de 1 mai la mare pentru că pentru mine marea înseamnă în primul rând, ce să vezi?!,  mare și plajă, iar de 1 mai de multe ori e prea frig pentru a-ți lăsa hainele acasă. Așa a fost și anul acesta. Noroc că distracția a compensat lipsa de bălăceală.

Ziua de vineri am petrecut-o la Cafe del Mar în Mamaia, acolo unde Barul Mobil Aperol a tras pentru a da startul unei noi campanii de vară: „3, 2, 1… Ești Ambasadorul Aperol”. Campania ține până la sfârșitul verii și caută 4 ambasadori Aperol pentru următorul an. Mai multe despre campanie, găsiți pe pagina de facebook Aperol Spritz. Dar fiți atenți, că mie îmi cam place ideea, așa că mă gândesc serios să mă înscriu în concurs. Și așa am fost acolo chiar la lansare!

Lansare la care am băut Aperol Spritz, am mâncat, am socializat cu oameni mișto și… și… am făcut ce îmi place mie cel mai mult: am intrat în bar și mi-am preparat singură băutura. Atât mie, cât și prietenilor mei. Deci chiar dacă am călcat pe nisipul semi-cald și am simțit doar mirosul mării, nu și mângâierea ei, chiar a fost o zi splendidă, în care m-am simțit foate bine. Seara am încheiat-o epocal la Fratelli. Ovidiu știe! Iar pofta mea de mare și distracție abia a reînviat!

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.